Wednesday, March 27, 2013

Nemme Lagkagebunde

Ingredienser:
6 æg (str. M/L)

200 g sukker

Chokolade bunde:
100 g mel
40 g kakaopulver

Hvidebunde:
140 g mel
4 tsk. vanillesukker

How-to-do
1. Pisk æg og sukkeret sammen indtil æggeblandingen er næsten hvid og piskerisene laver spor. Det føles som en evighed (tager omkring 5-8min).

2. Bland kakao/mel eller vanillesukker/mel og sigt det gennem en si ned i æggeblandingen.

3. Med en metalske vendes melblandingen i æggeblandingen UDEN at røre luften ud. Der er ikke hævemiddel i dejen - luftboblerne i æggene klarer hævningen. 

4. Tegn cirkler bag på 3 stykker bagepapir (afhængig af størrelsen kan der måske blive 4 bunde) og smør blandingen ud på forsiden i et jævnt lag ca. 1/2-1 cm tyk. Igen uden at mase luften ud. 

5. Sæt bundene i ovnen ved 175 grader varmluft indtil de får lidt farve.

Inspiration fundet på Frau Putz


No comments:

Post a Comment