Wednesday, May 8, 2013

TUC Nøddekage

Ingredienser (1 foliebakke):
28 tuc kiks/100g
150 g. hakkede mandler 

50 g hakkede hasselnødder (mandler/hasselnødder kan opdeles 50%/50%)
290 g. sukker/200g
2 tsk. bagepulver
4 tsk. vanillesukker
chokoladestykker efter smag
6 æggehvider piskes stive

How-to-do:
1) Hak nødder i food processor eller brug hakkede mandler og hasselnødder
2) Knus TUC kiks med hånden til mindre stykker
3) Bland resten af de tørre ingredienser sammen med nødder og kiks
4) Pisk æggehviderne stive
5) Vend æggehviderne i nøddeblandingen
6) Bages i en folieform ved 175 grader i ca. 20 min. (varmluft)

Dertil serveres denne creme:

1/2 piskefløde (kan udelades)
1/2 creme fraiche
smages til med flormelis og vaniliesukker

Anret med jordbær og blåbær

Inspiration fundet på Jubii Debatten

No comments:

Post a Comment