Wednesday, March 27, 2013

Svampede Chokolade Muffins

Ingredienser (28 stk):
125 g. smør
375 g. sukker
3 tsk. vaniljesukker
½ liter kærnemælk
4 spsk. kakao
400 g mel
2 tsk natron
100 g god, mørk chokolade

How-to-do:
1. Pisk smør, sukker og vanilje rigtig godt sammen med en elpisker.


2. Tilsæt kærnemælk, kakao, mel og natron og pisk til dejen netop er ensartet.

3. Hak chokoladen groft og vend den i lidt mel- så synker den ikke så godt til bunds.

4. Vend den i chokoladedejen.

5. Fordel dejen i muffinsforme og kun halvt op, da de hæver flot- dejen er meget tung, så sæt papirsformene i en muffinsplade eller brug silikoneforme.

6. Bag dem ved 175 grader i ca. 20 min.

7. Lad dem afkøle helt.

De kan godt fryses.

Inspiration fundet på MissMuffin

No comments:

Post a Comment