Wednesday, March 27, 2013

LimeMousse


Ingredienser:
4 dl Piskefløde
2 dl Creme fraîche
2 dl Yoghurt Natural
1 1/2 dl Sukker
2 tsk Revet skal af økologisk lime
1 dl Lime saft (ca. 4-6 limefrugter)
6 Blade husblas

How-to-do:

1. Start med at piske fløden stiv. 

2. Pisk derefter creme fraîche, yoghurt og sukker sammen ved lav hastighed, indtil sukkeret er opløst. 

3. Læg husblassen i blød i koldt vand. 

4. Varm lime saften let op

4. Kram vandet fra husblassen og smelt det i limesaft og tilføj skal og afkøl det. 

5. Rør husblas-lime i yoghurt-blandingen i en tynd stråle og rør hurtigt. 

6. Vend til sidst flødeskummet i. 

7. Cremen sættes på køl et par timer til den er stiv nok til at lægge i kagen.

Passer til et godt lag i en rund kage på 24-26 cm

Inspiration fundet på Himmelske kager

No comments:

Post a Comment