Wednesday, March 27, 2013
LimeMousse
Ingredienser:
4 dl Piskefløde
2 dl Creme fraîche
2 dl Yoghurt Natural
1 1/2 dl Sukker
2 tsk Revet skal af økologisk lime
1 dl Lime saft (ca. 4-6 limefrugter)
6 Blade husblas
How-to-do:
1. Start med at piske fløden stiv.
2. Pisk derefter creme fraîche, yoghurt og sukker sammen ved lav hastighed, indtil sukkeret er opløst.
3. Læg husblassen i blød i koldt vand.
4. Varm lime saften let op
4. Kram vandet fra husblassen og smelt det i limesaft og tilføj skal og afkøl det.
5. Rør husblas-lime i yoghurt-blandingen i en tynd stråle og rør hurtigt.
6. Vend til sidst flødeskummet i.
7. Cremen sættes på køl et par timer til den er stiv nok til at lægge i kagen.
Passer til et godt lag i en rund kage på 24-26 cm
Inspiration fundet på Himmelske kager
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment