1 rød peberfrugt (200g)
1 stor aubergine (300g)
83 g olivenolie
Smag til med salt, peber, cayennepeber, hvidløg og citronsaft
How-to-do:
1. Halver auberginen og peberfrugterne og bag dem i
ovnen ved 230 grader (varmluft) i 25-30 min indtil de er bløde.
2. Blend først peberfrugterne og auberginen.
3. Tilsæt citronsaft, olie og smag til med salt, peber, cayennepeber, hvidløg
Auberginen er ikke særlig kraftig i smagen, men den er med til at gøre konsistensen lækker cremet, smag til med chili og/eller hvidløg hvis man ønsker smagen stærkere.
Servér tapanaden som en velkomst snack på et stykke sprødt brød eller som en dip til kartofler eller måske et stykke lækkert kød. Brug den i madpakken som ”spread” i sandwichen, det giver et godt lille pift.
2. Blend først peberfrugterne og auberginen.
3. Tilsæt citronsaft, olie og smag til med salt, peber, cayennepeber, hvidløg
Auberginen er ikke særlig kraftig i smagen, men den er med til at gøre konsistensen lækker cremet, smag til med chili og/eller hvidløg hvis man ønsker smagen stærkere.
Servér tapanaden som en velkomst snack på et stykke sprødt brød eller som en dip til kartofler eller måske et stykke lækkert kød. Brug den i madpakken som ”spread” i sandwichen, det giver et godt lille pift.
Inspiration fundet på: Braun battle
No comments:
Post a Comment