Ingredienser:
250 gr blødt smør
250 gr sukker
1 dl fløde
1 tsk stødt ingefær
1 tsk stødt kanel
1/2 tsk hvid peber
1 tsk stødt kardemomme
1 tsk natron
1 tsk bagepulver
500 gr hvedemel
How-to-do:
1) Smør og sukker piskes sammen med en el-mikser, til sukkeret er pisket
godt ud.
2) Piskefløden piskes i (laveste hastighed i starten!!).
3) Bland
krydderier, bagepulver og natron i melet og rør det så i dejen, til der
fåes en nogenlunde fast dej.
4) Ælt det sammen med hænderne.
5) Tril dejen ud i
pølser, ca. på tykkelse med en lillefinger.
6) Skær dem i små stykker (ca.
1 cm.) lange og tryk dem let sammen i toppen.
7) Sæt på bageplader – de
flyder ikke meget ud, så de kan sættes nogenlunde tæt.
8) Bages i ca. 10
minutter (kun ca. 7-8 minutter i min ovn ved almindelig varme) ved 200
grader, de skal ikke blive alt for brune og pas på at de ikke får for
meget under bunden.
No comments:
Post a Comment