Ingredienser:
150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
2 æg
150 g smeltet, afkølet smør
150 g hvedemel
4 spsk kakao
2 tsk bagepulver
How-to-do:
150 g sukker
1 tsk vaniljesukker
2 æg
150 g smeltet, afkølet smør
150 g hvedemel
4 spsk kakao
2 tsk bagepulver
How-to-do:
1) Sukker, vaniljesukker og æg piskes indtil det bobler.
2) Mel, kakao og bagepulver tilsættes dejen skiftevis med det smeltede smør.
3) Kagen skal bages i ca. 30 minutter ved 175 grader.
4) Kagen kan fryses indtil den skal bruges og optøs.
5) Smuldr kagen i foodprocessoren til fine krummer.
FROSTING (lav evt. halv portion - en hel er mere end rigeligt)
100 g flødeost
180 g flormelis
2 tsk vaniljesukker
6) Ælt kagekrummerne sammen med lidt frosting af gangen indtil dejen er sammenhængende og der kan trilles kugler (ca. 20 gram). Dejen må ikke være for tør eller for blød ellers sidder de ikke fast på pinden.
7) Stil på køl indtil kuglerne er helt kolde.
CANDYMELTS
Ca 1 pose candymelts
Lidt palmin/kokosolie
8) Smelt candymelts over vandbad.
Candymelts er i sig selv meget tyk, så jeg tilsætte palmin indtil den rette konsistens var opnået.
Candymelts er i sig selv meget tyk, så jeg tilsætte palmin indtil den rette konsistens var opnået.
9) Hæld det smeltede candymelts i et højt glas.
10) Lav forsigtigt et hul med pinden i hver kugle.
11) Dyp pinden i lidt Candymelts og stik pinden i kuglen.
12) Sæt på køl.
13) Når kuglerne er kolde kan de dyppes ned i det høje glas.
14) Eventuel overskydende Candymelts bankes let af i hånden.
15) Drys krymmel/pynt på ret hurtigt efter, da Candymelts hurtigt tørrer.
16) Stil i et glas med sukker og stil på køl indtil servering.
Inspiration fundet på Cute Carbs
Obs. i stedet for kage kan der også bruges en blanding af Oreos og Philadelphia, men jeg synes brownien komplimenterede den meget søde Candymelts rigtig fint.
No comments:
Post a Comment