Ingredienser:
Koldthævet dej:
Vand
Gær
Honning
Salt
Havregryn
5-kornsblanding
Vand
Gær
Honning
Salt
Havregryn
5-kornsblanding
Hvedemel
How-to-do:
1) Efter hævning på køl, ælt dejen op med mere mel indtil den får den ønskede konsistens.
2) Rul en bolle ud til en meget meget flad pandekage (nogle smurte jeg med olivenolie, andre ikke. Begge dele virker fint, men uden olie brænder hurtigere på)
2) Steg dernæst pandekagerne på en MEGET varm pande og vend, når den ene side begynder at lave bobler.
Vær hurtigt til at vende, da bageprocessen går meget hurtigt.
OBS. Brødene bliver noget tykkere end tortillas, men smager skønt!
Bag evt. en masse fladbrød og frys dem ned, så de kan bruges til disse skønne pizzaer.
Bag evt. en masse fladbrød og frys dem ned, så de kan bruges til disse skønne pizzaer.
Alternativt kan denne opskrift fra The Big Meowski bruges (ikke afprøvet):
25 g gær
3 dl lunkent vand
1½ tsk salt
1 spsk olie
150 g durummel
Ca. 225 g hvedemel
Hæves i 30 min.
No comments:
Post a Comment