Monday, March 10, 2014

Madmængder

TIL FREMTIDIGE MADARRANGEMENTER


Sushi (2 pers.)
250 g grød ris giver 6 makiruller

BBQ dag med Marcus' familie I (6,5 pers.):
* Stor sølv skål m. kartoffelsalat (en bøtte tilovers) Kartofler, syltede agurker, løg, mayo m.m.
* 14 "Nürnberger rostbratwürste" pølser (1 pk.)
* 13 spyd (600 g kyllingefilet i tern/løg/pfepperoni/peberfrugt)
* 9 svinekoteletter (3 brugt til spyd)
* 2 store brune pølser
* 2 baguette (hjemmelavet)

BBQ med Marcus' familie II (6,5 pers.):
* En skål iceberg salat m. dressing
* 1,5 kg. kylling på spyd m. peberfrugt og løg
* 10 store hvide pølser
* 2 baguette (hjemmelavet)

BBQ hos Kai (4 pers.):
* 500 g fuldkornspasta (tørvægt) m. 500 g cremefraiche (750 g er nok mere passende) + yoghurt
Halv portion blev spist, men der var også kartofler, masser af kød og grillet squash.

Til Marcus' fødselsdag 2014 (11 personer):
Lasagne:
3 pk. lasagneplader
2 kg hakket oksekød
12 dåser flåede tomater

Blev til 2 store kage-bradepander. 1/2 var tilovers.

2 store skåle spinatsalat. En lille slat tilovers.

Foccaciabrød i stor-kagebradepande. 1/4 var tilovers.





No comments:

Post a Comment