Ingredienser:
400 g tørrede kikærter
2 bdt persille, hakket
4 fed hvidløg, finthakket
1-2 løg – jeg brugte 2 små
3 tsk koriander
3 tsk spidskommen
1 tsk salt
3 tsk bagepulver
4 spsk fuldkornsmel
1/2 tsk chili
2 spsk citronsaft
4 fed hvidløg, finthakket
1-2 løg – jeg brugte 2 små
3 tsk koriander
3 tsk spidskommen
1 tsk salt
3 tsk bagepulver
4 spsk fuldkornsmel
1/2 tsk chili
2 spsk citronsaft
2 dl vand
1/2 L rapsolie til at stege i/fritere
How-to-do:
1) Sæt kikærterne i blød i koldt vand i et døgns tid og blend alle ingredienserne sammen (uden at koge kikærterne).
1/2 L rapsolie til at stege i/fritere
How-to-do:
1) Sæt kikærterne i blød i koldt vand i et døgns tid og blend alle ingredienserne sammen (uden at koge kikærterne).
2) Form runde falafler med en ske i hånden og så ned i varm olie til de er fine sprøde og lækre.
No comments:
Post a Comment