Vaniljekranse bund:
150 g | vaniljekranse |
75 g | smør |
50g | Hakkede Mandler |
Risalamande ostecreme:
6 blade | Husblas |
300 g | færdig risengrød |
100 g | flødeost natural |
40 g | sukker |
2 tsk. | vanille sukker |
3 dl | piskefløde |
Kirsebærgelé:
5 blade | Husblas |
500g kirsebærsauce 2 spsk citronsaft Vaniljekranse bundBeklæd en 21cm springform med bagepapir i bunden og kageplast langs siderne. Smelt smørret og vend det sammen med de knuste vaniljekranse og de hakkede mandler. Tryk massen ud i bunden af formen med bagsiden af en ske og sæt den på køl imens ostecremen forberedes. Risalamande ostecremeLæg husblas i blød i koldt vand. Lad afkøle og tilføj flødeost. Pisk herefter fløden til den danner lette toppe og vend det i blandingen. Kom fyldet over vaniljekransebunden og spred det jævnt ud med en vinkelpalet. Kom cheesecaken i fryseren i ca. 30 minutter indtil fyldet har sat sig, imens forberedes geléen. KirsebærgeléSæt husblas i blød i koldt vand. Bærrene skal ikke bruges, så gem dem evt. til en anden opskrift. Varm kirsebærsaucen og smelt husblas heri. Lad geléen køle ned til ca. 35 ºC. Tag cheesecaken ud af fryseren og hæld forsigtigt geléen over ostecremen. Sæt igen på frys i 30 minutter eller kom den på køl i 1-2 timer indtil geléen har sat sig. |
No comments:
Post a Comment