Ingredienser:
- 3 blade husblas
100 ml passionsfrugtsaft (fra friske passionsfrugter) (jeg lavede dobbeltportion og brugte 10 store passionsfrugter)
100 g sukker
150 ml piskefløde
150 g græsk yoghurt
- How-to-do:
- 1. Udblød husblassen i koldt vand.
2. Bring passionsfrugtsaft og sukker i kog i en lille gryde, lad det simre i et par minutter og tag gryden af varmen.
3. Vrid husblassen fri for vand, og rør den ud i den varme sirup.
4. Lad siruppen køle af til håndvarm.
5. Pisk fløden til let skum i en stor skål, og vend forsigtigt yoghurten i.
6. Vend lidt af skummet i den håndvarme passionsfrugtsirup.
7. Vend derefter forsigtigt passionsfrugtfløden i resten af flødeskummet.
8. Fordel moussen i kageringen oven på ganachen.
9. Kom kagen i fryseren natten over.
Lækker til lagkage, men også alene.
Lav dobbeltportion til den store runde kageform.
Inspireret fra Chocolat
No comments:
Post a Comment